Tgrt Haber
30 May 2021 20:08

Tarlada 3 metre çapında obruk oluştu

Konya'nın Karapınar ilçesinde 3 metre çapında, 65 metre derinliğinde yeni obruk oluştu

Tarlada 3 metre çapında obruk oluştu
Konya,obruk

Konya’nın Karapınar ilçesinde 3 metre çapında yeni bir obruk oluştu. Tarlada su boruları yerleştiren Bekir İlhan, yakındaki dedesine ait tarlaya gitti. Dönüş yolunda tarlasında obruk fark eden İlhan, büyük korku yaşadı.  Obruğun, 3 metre çapında ve yaklaşık 65 metre derinlikte olduğu görüldü. Tarlada 2 gün önce yonca biçildiği ve balya yapılıp kamyonlara yüklendiği belirtildi.

"DÖNDÜĞÜMDE TARLANIN ORTASINDA FARKLILIK GÖRDÜM"

"Sabah tarla içerisinde obruk yoktu. Erken saatlerde kalktım, sulama borularını değiştirdim. Sonra diğer tarlaya gittim, geldim. Döndüğümde tarlanın ortasında farklılık gördüm. Yanına yaklaşmaya çalıştım ama biraz korktum. Korkumu yenerek yaklaştığımda obruk olduğunu farkettim ve hemen dedeme haber ettim. Tarlada yonca ekiliydi. Birkaç gün önce onun hasadı yapıldı ve balyalar yapıldı. Obruğun olduğu tarlada kamyon ve işçiler vardı. Allah'tan o sırada oluşmadı."

Öte yandan obruk yeni oluştuğu için zaman zaman çökmeler devam ediyor.

Tarlada 3 metre çapında obruk oluştu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...