Tgrt Haber
08 Ekim 2021 16:41

Tartıştığı babasını bıçaklayarak yaraladı

Van’ın İpekyolu ilçesinde Fatih Gezici tartıştığı oğlu tarafından bıçaklandı. Yaralanan baba çevredeki esnafın müdahalesiyle kurtarıldı. Saldırı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Tartıştığı babasını bıçaklayarak yaraladı
Van,,bıçaklı saldırı,,güvenlik kamerası,

Van'ın İpekyolu ilçesinde tartışmaya girdiği oğlu tarafından bıçaklanan baba yaralandı. Bıçaklı saldırı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

ESNAF VE VATANDAŞA TEPKİ GÖSTERDİ

Saat 11.30 sıralarında Vali Mithat Bey Mahallesi Koçibey Sokak'ta bilinmeyen bir sebeple babasıyla tartışan M.G. isimli şahıs, babası 55 yaşındaki Fatih Gezici’ye bıçakla saldırmaya başladı. Babasını defalarca bıçaklayarak yaralayan şahıs, daha sonra olay yerinde esnaf ve vatandaşa da tepki göstererek uzaklaştı.

HAYATİ TEHLİKESİ BULUNMUYOR

Kanlar içinde kaldırıma düşen baba Gezici, çevre esnafının ihbarı üzerine gelen ambulansla Van Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan müdahale sonucu baba Gezici’nin hayati tehlikeyi atlattığı belirttirilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Bıçaklı kavga ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...