Tgrt Haber
07 Eylül 2019 23:34

Tartıştığı kişiyi silahla yaralayıp kayıplara karıştı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde tartıştığı kişi tarafından silahla bacağından vurulan şahıs yaralandı.

Tartıştığı kişiyi silahla yaralayıp kayıplara karıştı
kocaeli,,gebze,,kurşun,,yaralama,

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir şahıs, tartıştığı kişiyi bacağından vurduktan sonra olay yerinden kaçtı.

Tartışma çıktı

Olay, Kocaeli’nin Gebze ilçesi İnönü Mahallesi Gençlik Caddesi üzerinde bulunan Koca Yusuf Çocuk Parkı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Osman Ç. ile kimliği belirlenemeyen bir şahıs arasında henüz öğrenilemeyen bir nedenden tartışma çıktı.

Bacağından vurdu

Çıkan tartışmanın büyümesi sonrasında cebindeki tabancayı çıkartan şahıs, Osman Ç.’yi bacağından vurdu. Osman Ç. kanlar içinde kalırken, eli silahlı şahıs koşarak olay yerinden kaçtı.

Taksici yardım etti

Yaralanan Osman Ç., caddeden geçen bir taksiyi durdurdu. Osman Ç.’nin yaralı olduğunu gören taksi sürücüsü durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi.

Hastaneye kaldırıldı

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi ambulansta yapılan Osman Ç., Gebze Fatih Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaçan şahıs aranıyor

Tedavi altına alınan Osman Ç.’nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, polis ekipleri kayıplara karışan şahsın yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...