Tgrt Haber
21 Temmuz 2021 19:14

Tatilciler otelin adı değişince kapıda kaldı

Antalya’da aylar öncesinde 5 yıldızlı bir otele rezervasyon yaptırıp ödemesini yapan tatilciler otelin isminin ve yönetimin değişmesiyle kapıda kaldı

Tatilciler otelin adı değişince kapıda kaldı
Antalya,otel,,tatil,,kurban bayramı,

Kurban Bayramı’nın dokuz güne çıkması ile birlikte tatilciler turizm beldelerine akın etti. Tatil kararını beklemeyen yüzlerce vatandaş ise aylar öncesinden erken rezervasyon ile yerlerini ayırttı. Antalya’nın Manavgat ilçesindeki 5 yıldızlı bir otele aylar öncesinde rezarvasyon yaptırıp, ödemesini yapan tatilciler kapıda kaldı. Tatilcilerin ödeme yaptıkları otelin bir süre önce ismi ve yönetimi değişikliğe gitmesi ve sistemde tatilcilerin kayıtlarının olmaması nedeniyle onlarca tatilci odalarına yerleşemedi. Otelin girişinde çoluk çocuk mağdur olan yaklaşık 50’nin üzerinde aile, paralarını ödedikleri otelde tatil yapamayınca jandarma noktasına giderek şikayetçi oldu. Görüntülere çoğunlukla çocuklu ailelerin yansıdığı görülürken, yere oturan bir kadının ayağında bebeğini salladığı anlarda an be an yansıdı.

Tatilciler otelin adı değişince kapıda kaldı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...