Tgrt Haber
10 Temmuz 2021 09:45

Tatile giden genç hayatını kaybetti

Bursa'da arkadaşıyla tatile giden bir genç, kontrolden çıkan motosikletinin devrilerek duvara çarptığı kazada hayatını kaybetti.

Tatile giden genç hayatını kaybetti
KAZA,,yaşam,,Bursa

Kaza, sabah saatlerinde Bursa-Ankara kara yolu üzeri kırsal Güneykestane mahallesi mevkiinde meydana geldi.

Bekir Yorulmaz (32) beraberindeki arkadaşı Muratcan H. (26) ile ayrı motosikletlerle tatil için İstanbul'dan Antalya'ya yola çıktı.

VİRAJDA KONTROLDEN ÇIKTI

Bekir Yorulmaz yönetimindeki 34 CAH 456 plakalı motosiklet, İnegöl'ün Güneykestane mahallesi mevkiinde virajda kontrolden çıktı.

Devrilen motosiklet yaklaşık 20 metre sürüklenerek istinat duvarına çarptı. Kazayı fark eden 34 GK 2549 plakalı motosikletin sürücüsü Muratcan H. da heyecanla motosikletini devirdi.

Kaza sonucu 2 motosikletin sürücüsü de yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen Ambulansla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldılar.

Yaralılardan Bekir Yorulmaz, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Murat H. ise tedavinin ardından taburcu edildi.
Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...