Tgrt Haber
31 Ocak 2022 22:18

Tedavi için getirildiği hastanede donarak öldü

Yozgat’ta yüksek tansiyon ve şeker nedeniyle tedavi gören hasta kadının, odasından çıkarak gittiği yangın merdiveninde donarak öldüğü iddia edildi.

Tedavi için getirildiği hastanede donarak öldü
Yozgat,tansiyon,hasta

Yozgat 59 yaşındaki Y.Y. isimli kadın yüksek tansiyon ve yüksek şeker şikayetiyle gittiği ilçe hastanesinden Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. 

ODASINDA OLMADIĞI ANLAŞILINCA KAMERA İNCELENDİ

Yoğun bakımda tedavisi yapılan ve nöroloji servisine alınan hasta dün gece saat 02.30’da odada olmadığı fark edildi. Güvenlik kameralarının incelenmesi sonucunda hastanın yangın merdiveninden çıkış yaptığı fark edildi.

YANGIN MERDİVENİNDE ÖLÜ BULUNDU

Görüntüleri izledikten sonra olay yerine giden yetkililer hasta Y.Y.’nin öldüğünü belirledi. Donarak öldüğü tahmin edilen Y.Y.’nin soğuğa bağlı olarak mı yoksa rahatsızlığa bağlı mı öldüğü yapılacak otopsi sonrası belli olacak. Yozgat Bozok Üniversitesi'nden yapılan açıklamada olay doğrulanırken, hastanın ölüm nedeninin araştırıldığı belirtildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...