Tgrt Haber
28 May 2021 09:05

Tefecilere şafak operasyonu: 25 gözaltı

Adana’da haksız kazanç elde eden ve tefeci olduğu belirlenen 25 kişiye İl Emniyet Müdürlüğü tarafında şafak operasyonu düzenlendi. Yapılan operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Tefecilere şafak operasyonu: 25 gözaltı
Tefeci,,Vurgun,,Operasyon,,TL,,Haksız kazanç,

Adana’da haksız kazan elde eden tefeci olduğu öne sürülen 25 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Yapılan şafak vakti operasyonuyla çok sayıda kişi yakalandı.

Tefecilere şafak operasyonu: 25 gözaltı

10 MİLYON 350 BİN TL HAKSIZ KAZANÇ

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı, çok sayıda kişiyi mağdur eden 10 milyon 350 bin TL haksız kazanç temin eden aralarında kadınlarında bulunduğu 25 kişiye gözaltı kararı çıkarıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü Mali Şube ekipleri, tefecilere yönelik şafak vakti operasyon düzenlendi. 

Tefecilere şafak operasyonu: 25 gözaltı

EŞ ZAMANLI ŞAFAK OPERASYONU

Şüphelilerin evlerine asayiş polislerinin desteği ile eş zamanlı baskın düzenlendi. Şafak operasyonuyla yakalanan şüpheliler sağlık kontrollerinden sonra emniyete götürüldü.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...