Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Aralık 2019 17:14

Tekirdağ'da çatılar uçtu, apartman girişleri yıkıldı

​Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde yaşanan kuvvetli rüzgar nedeniyle bazı iş yerlerinin ve evlerinin giriş kapıları zarar gördü.

Tekirdağ'da çatılar uçtu, apartman girişleri yıkıldı
tekirdağ,,rüzgar,

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde meydana gelen kuvvetli rüzgar nedeniyle bazı evlerin giriş kapıları zarar gördü. Kuvvetli rüzgara karşı yürümekte zorlanan vatandaşlar kendilerini güvenli bir yere atmaya çalıştı. Akşam saatlerine doğru şiddetini arttıran rüzgar Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan inşaat halindeki binanın kapısına zarar verdi. Rüzgar nedeniyle malzemeler ve giriş kapısı uçtu. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi de konuyla ilgili olarak vatandaşlara tedbirli olması uyarısında bulundu. Yarın da devam edecek olan kuvvetli sağanak yağış ve rüzgara karşı vatandaşların gerekli önlemleri alması istendi. 

Kopan parçalar araçlara zarar verdi 
Öte yandan, Çerkezköy Fevzipaşa Mahallesi'nde de şiddetli rüzgar nedeniyle çatıdan uçan parçalar cadde üzerindeki 2 araca hasar verdi. Sonrasında olay yerine gelen itfaiye ekipleri bir evin çatısından düştüğü düşünülen parçaları toplayarak, yolu trafiğe açtı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...