Tgrt Haber
01 Ekim 2021 17:03

Tekirdağ'da kadın cinayeti: Madde bağımlısı Nazlı Koldaguç bıçaklanarak öldürüldü!

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde madde bağımlısı ve evsiz olduğu öğrenilen Nazlı Koldaguç, yıkımı gerçekleşmiş bir inşaat alanının arazisinde, 7 farklı yerinden bıçaklanmış halde bulundu. Derhal hastaneye kaldırılan genç kadın, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Tekirdağ'da kadın cinayeti: Madde bağımlısı Nazlı Koldaguç bıçaklanarak öldürüldü!
tekirdağ,çorlu,kadın cinayeti,nazlı koldaguç

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde, madde bağımlısı olduğu öne sürülen evsiz bir kadın bıçaklanarak öldürüldü. Genç kadının erkek arkadaşı olduğu belirlenen bir kişi, olayın ardından gözaltına alındı.

Önceki gece Şeyhsinan Mahallesi Ali Osman Çelebi Bulvarı üzerinde yer alan ve bir süre önce yıkımı gerçekleştirilen Mehmet Rüştü Uzel Endüstri Meslek Lisesi’nin arazisinde meydana gelen olayda, bir kadının bıçaklandığının bildirilmesi ile olay yerine ulaşan sağlık ekipleri 7 yerinden bıçaklanan kadını hastaneye sevk etti.

ERKEK ARKADAŞI GÖZALTINA ALINDI

Çorlu Devlet Hastanesine kaldırılan ancak yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamayan kişinin Nazlı Koldaguç adlı madde bağımlısı kişi olduğu tespit edildi. Genç kadının bimekan olarak bilindiğini belirleyen polis olayla ilgili olarak Nazlı Koldaguç adlı kadının erkek arkadaşı olduğu kaydedilen S.İ. adlı kişiyi gözaltına aldı.

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor.

Tekirdağ'da kadın cinayeti: Madde bağımlısı Nazlı Koldaguç bıçaklanarak öldürüldü!

Bıçaklanarak öldürülen Nazlı Koldaguç

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...