Tgrt Haber
14 Eylül 2021 13:20

Teksas değil Sancaktepe: Güpegündüz kaçırıldı, çevredekiler izlemekle yetindi

İstanbul Sancaktepe’de geçtiğimiz gün minibüs tipi ticari araç ile gelen 3 şahıs kahvehanede oturan bir kişiyi kaçırdı. Sokaktan geçen vatandaşların olayı sadece izlemekle yetinmesi dikkat çekti.

Teksas değil Sancaktepe: Güpegündüz kaçırıldı,  çevredekiler izlemekle yetindi
İstanbul,Sancaktepe

İstanbul'da geçtiğimiz günlerde üzerinde bir şirkete ait reklam bulunan minibüs ile gelen 3 şahıs, kahvehanede oturan, Serhat İnan isimli kişiyi zorla kaçırmaya çalıştı. Kaçırılan kişinin direnmesi üzerine şahıslar, genç adamı zor kullanarak ve darp ederek araca bindirdi.

YARDIM ÇIĞLIKLARI ANBEAN KAMERAYA YANSIDI

Genç adamı ticari araca bindiren 3 şahıs olay yerinden hızlıca uzaklaştı. Öte yandan, güpegündüz minibüsle adam kaçıran şahısların, kaçırdıkları kişinin ağabeyleri oldukları ve kaçırılan kişinin birkaç gündür kayıp olduğu iddia edildi. Kaçırılan vatandaşın yardım çığlıklarını ise olay yerindeki vatandaşlar telefonları ile kayıt aldı. Polis olayla ilgili çalışma başlattı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...