Tgrt Haber
01 Aralık 2021 09:47

Telefonu kaptığı gibi koştu ama çalışan ondan hızlıydı

İstanbul Esenyurt’ta bir telefoncuya müşteri kılığında giren hırsız, gözüne kestirdiği telefonu saniyeler içinde çalarak koşmaya başladı. Hırsızın peşinden koşan çalışan, kısa süreli arbedenin ardından telefonu aldı. Hırsızlık anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Telefonu kaptığı gibi koştu ama çalışan ondan hızlıydı
Telefon,,İstanbul,

İstanbul Esenyurt’ta müşteri kılığında dükkana giren hırsız,  çalışanların bir iş ile meşgul olduğunu fark ettikten sonra gözüne kestirdiği telefonu çalarak koşmaya başladı.  O sırada güvenlik kamerası monitöründe yabancı bir şahsın dükkanda olduğunu gören dükkan çalışanı hemen hırsıza müdahale etti. Çalışan, hırsızın elinden telefonları almaya çalışınca şahıs koşarak uzaklaşmaya çalıştı.

KOVALAMACA ANI KAMERADA

Şahsın peşinden koşan dükkan çalışanı, bir süre sonra hırsızı yakaladı. Aralarında yaşanan kısa süreli arbedenin ardından çalışan çalınan telefonu alırken hırsız kayıplara karıştı. Yaşanan o hırsızlık anları ise işyerinin güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...