Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Kasım 2021 17:59

TEM’de feci kaza: 2 kişi hayatını kaybetti

TEM Otoyolu Esenyurt mevkii Edirne istikametinde meydana gelen kazada bariyerlere aşarak karşı yöne geçen kamyon 3 araca çarptı. Feci kazada cipten fırlayan kadın hayatını kaybederken anne ile çocuk ise ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan annenin de hayatını kaybetmesiyle kazada ölenlerin sayısı 2'ye yükseldi.

TEM’de feci kaza: 2 kişi hayatını kaybetti
TEM,kaza

TEM Otoyolu Esenyurt mevkii Edirne istikametinde meydana gelen korkunç kazada hafriyat kamyonunun sürücüsü aracının direksiyon hakimiyetini kaybedince, bariyerleri aşarak karşı yöne Ankara istikametine geçti.  Kamyon biri cip olmak üzere 3 araca çarparak durabildi. Kazada çarpmanın etkisiyle  25 yaşındaki kadın araçtan fırladı. Talihsiz kadın olay yerinde hayatını kaybederken aynı araç içerisinde yer alan anne ile çocuk ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan annenin de hayatını kaybetmesiyle kazada ölenlerin sayısı 2'ye yükseldi.  Kazanın ardından olay yerinden kaçan E.T. için polis ekipleri arama çalışması başlattı. Ekipler, çalışmalar sonucunda hafriyat kamyonu şoförü E.T.’yi yakalayarak gözaltına aldı.

TEM’de feci kaza: 2 kişi hayatını kaybetti

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...