Tgrt Haber
19 Aralık 2021 00:41

TEM'de otobüs kazası: Çok sayıda yaralı var

TEM otoyolu Sapanca geçişinde otobüs, kamyon ve otomobilin karıştığı kazada otobüste bulunan yolcular yaralandı. Şoför mahallinde sıkışan sürücü ise olay yerine gelen ekipler tarafından güçlükle bulunduğu yerden çıkarıldı.

TEM'de otobüs kazası: Çok sayıda yaralı var
TEM,,otobüs,,kamyon,,otomobil,,trafik kazası

TEM otoyolu Sapanca geçişinde otobüs, kamyon ve otomobilin karıştığı trafik kazasında çok sayıda kişi yaralandı. Otobüs sürücüsü sıkışırken, olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

YOLCULAR YARALANDI

23.30 sularında TEM otoyolu Sapanca geçişi İstanbul istikametinde 50 AG 708 plakalı Kocaeli firmasına ait otobüs, kamyon ve otomobilin karıştığı trafik kazasında, otobüste bulunan yolcular yaralandı. Kaza yerine çok sayıda, sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

TEM'de otobüs kazası: Çok sayıda yaralı var

SÜRÜCÜ SIKIŞTI

Ekiplerin olay yerinde yaralılara müdahalede bulundu. Otobüs sürücüsü ise bulunduğu yerde sıkıştı. İtfaiye ekipleri sıkışan sürücüyü uzun uğraşlar sonucunda bulunduğu yerden çıkardı. Kaza sebebiyle TEM otoyolu İstanbul istikameti bir süre trafiğe kapatıldı.

TEM'de otobüs kazası: Çok sayıda yaralı var

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...