Tgrt Haber
30 Ağustos 2021 12:30

Terörün finans kaynağına darbe: 17 gözaltı

Şırnak’ta İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda terörün finans kaynağına ağır darbe indirildi. Gerçekleştirilen operasyonda uyuşturucu madde, gümrük kaçağı malzeme ele geçirildi. İl merkezi ve ilçelerde toplam 17 kişi gözaltına alındı.

Terörün finans kaynağına darbe: 17 gözaltı
terör operasyonu,,uyuşturucu,,Şırnak,

Terörün finans kaynaklarından olan kaçakçılıkla mücadele kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 23-29 Ağustos 2021 tarihleri arasında il merkezi ve ilçelerinde operasyon düzenlendi.

UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

Operasyonda, 0,7 gram eroin, 13 bin 251 paket kaçak sigara, 370 adet puro, 66 adet emtia malzemesi, 35 adet kaçak cep telefonu, 10 çift spor ayakkabı, 4 adet cep telefonu aksesuarı ele geçirildi. Yapılan operasyonlar kapsamında toplam 17 şüpheli hakkında gerekli yasal işlem yapıldı.

Terörün finans kaynağına darbe: 17 gözaltı

TERÖR OPERASYONU: 6 TUTUKLAMA

Terörle mücadele kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 23-29 Ağustos 2021 tarihleri arasında il merkezi ve ilçelerinde ise; PKK/KCK ve FETÖ/PDY terör örgütlerine yönelik operasyon başlatıldı. Operasyonlarda toplam 11 şüpheli gözaltına alındı. 6 şüpheli çıkarıldıkları adli makamlar tarafından tutuklanırken 5 şüpheli ise serbest bırakıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...