Tgrt Haber
21 Eylül 2021 14:26

TESKİ'nin delik deşik ettiği sokaklara Belediye Başkanından isyan: Aldığınız para haram!

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde TESKİ'nin yaptığı çalışmaların ardından sokakların olduğu gibi bırakılmasına tepki gösteren Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, "Bu şehre ihanet ediyorsunuz. Aldığınız para size haram" dedi.

TESKİ'nin delik deşik ettiği sokaklara Belediye Başkanından isyan: Aldığınız para haram!
tekirdağ,yol,çalışma,teski,süleymanpaşa,cüneyt yüksel

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü'nün Süleymanpaşa ilçesinde yaptığı çalışmalar sebebiyle zarar gören sokaklar, Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel'i çileden çıkardı. Tahrip edilen sokakları tek tek gezen başkan, duruma tepki gösterdi.

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından gece gündüz denilmeden yapılan yollar ve sokaklar TESKİ Genel Müdürlüğünce delik deşik ediliyor. TESKİ’nin ardından bıraktığı kazılardan dolayı şehrin hemen hemen her sokağında parçalanmış yolları yoldan geçen sürücü ve vatandaşlara da zor anlar yaşatıyor. TESKİ ekiplerinin patlakları kazıp olduğu gibi bırakması Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’i çileden çıkarttı. Duruma çok sinirlenen Başkan Yüksel, TESKİ’nin gerisinde bozup bıraktığı yolları ifşa ederek, bunun sebebinin TESKİ olduğunu söyledi.

"ÖNCE BENİM KULAĞIMI ÇINLATIYORLAR"

Başkan Yüksel, olayı şu ifadelerle dile getirdi: "Süleymanpaşa’da yaşayan kıymetli hemşehrilerim 100. Yıl Mahallesi'ndeyiz. Artık sizde bunaldınız biliyorum ama bu konuda sizden başka sığınacak başka bir kapım yok. O yüzden derdimi de size anlatıyorum. Allah için buraya bir bakın TESKİ bir patlak kazısı yapmış, bu şekilde bırakıp gitmiş. Şimdi buraya arabası düşen herkes ilk önce benim kulağımı çınlatıyor. Böyle bir belediye başkanı olur mu böyle bir hizmet olur mu? Vallahi de billahi de bunlar benim işim değil. Eğer ki, bu şehirde bir çukura düşüyorsanız, bilin ki TESKİ yüzünden düşüyorsunuz."

TESKİ'nin delik deşik ettiği sokaklara Belediye Başkanından isyan: Aldığınız para haram!

"ZERRE KADAR UTANMANIZ YOK MU?"

"Sabahtan akşama kadar, günlerce yıllarca bu şekilde uğraşıyoruz. Biz yapıyoruz birileri gelip patlatıp bırakıyor. Yani buraya düşen bir arabanın hasar görmeden çıkma şansı var mı. Ben buradan TESKİ yöneticilerine seslenmek istiyorum. Yemin ederek söylüyorum. Aldığınız para size haram. Hani diyorum ya bu millete ihanet ediyorsunuz. Vallahi dibine kadar ihanet ediyorsunuz. Ya böyle bir rezillik olur mu Allah aşkına? Kazdın bıraktın tamam Cüneyt yapacak. Yapacak tabii böyle bırakılır mı ya. Ya zerre kadar utanmanız yok mu? Bu sokakta bu şehirde nasıl gezebiliyorsunuz? Yani bunu böyle bırakarak, bu şehirde bu sokakta nasıl gezebiliyorsunuz? Yazıklar olsun. Ben belediye başkanlığını keyif alarak yapıyorum. Milletimize hizmet etmekten mutluluk duyuyorum. Ama ne zaman ki sizin bu işlerinizi görüyorum kendimden utanıyorum"

TESKİ'nin delik deşik ettiği sokaklara Belediye Başkanından isyan: Aldığınız para haram!

"SİZ BUNU BİLEREK YAPIYORSUNUZ"

Başkan Yüksel yaptığı açıklamanın devamında, “Hiç mi Allah’tan korkunuz yok? Ya Allah’tan korkun ya. Bu yapılır mı Allah rızası için? Yardın, kestin tamam da bir malzeme ser de biz yapana kadar idare etsin. Bu şekilde yapılır mı ya? Siz bunu bilerek yapıyorsunuz. Başka bir mahalledeyiz. Kaldırımı kırmışsın bırakmışsın. Kim sorarsa iş yaptın değil mi? Ne hikmetse bu patlaklar tam da yolun ortasında oluyor. Yani sizin tam çukurun içerisinde düşeceğiniz yerde oluyor. Zorunuza gitmesin gerçekten ihanet ediyorsunuz. Her geçen buraya giriyor. Ya iki kürek malzeme atmak zor mu geliyor? Nasılsa burası Süleymanpaşa, Cüneyt Yüksel’e yazıyor bu değil mi? Öyle değil arkadaşlar. Bu şehirde herkes sizin ne yaptığınız artık çok iyi biliyor. Bunun anlatılabilir bir yanı kalmadı” diyerek açıklamasını noktaladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...