Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 Ekim 2020 12:41

Test kuyrukları uzadı! Vali ikinci dalga için uyardı

Tüm ülke genelinde artan vaka sayılarının kısmen Gaziantep'te de kendini göstermeye başladı. Covid-19 Polikliniklerin önünde korona virüs testi için bekleyenler uzun kuyruklar oluştururken, Gaziantep Valisi Davut Gül, Gazianteplileri Avrupa'da başlayan salgının ikinci dalgasına karşı uyardı.

Test kuyrukları uzadı! Vali ikinci dalga için uyardı
Gaziantep,,korona virüs,,kuyruk

Havaların soğumaya başlamasıyla birlikte Koronavirüs vak'alarında tüm Türkiye genelinde artış yaşanıyor.

Salgının başladığı günden bu yana vakaların yoğun seyrettiği Gaziantep'te de bir süredir düşük seyreden vaka sayısı tekrardan yükselişe geçti.

Hastanelerin Covid Polikliniği önlerinde ise test için bekleyen vatandaşlar uzun kuyruk oluşturdu. Covid 19 testi için sırada bekleyenlerin arasında pozitif hastaya temasları bulunanlar, yada hastalığın belirtileri bulunanlar, yada daha önceki testi pozitif çıkan insanların bulunduğu öğrenildi.

Test kuyrukları uzadı! Vali ikinci dalga için uyardı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından kamulaştırılan Göllüce Kırsal Mahallesi yerine KÜSGET sanayi sitesi kooperatifince yaptırılan 86 iş yeri için gerçekleştirilen kura çekim töreninde konuşan Gaziantep Valisi Davut Gül, son dönemlerde Türkiye'de ve Gaziantep'te vaka sayılarında artış yaşandığını belirterek, hastalığa karşı insanları uyardı.

Bugüne kadar korona virüse yakalanmamış insanlara da, hastalığın ilk dönemindeki Çin'de çıkan salgının Türkiye'ye uğramayacağı düşüncesini hatırlatan Vali Gül, Avrupa'da ikinci dalganın başladığını ve Türkiye'de ise Covid-19'lu hasta sayısının yükselmeye başladığını vurguladı. 

Test kuyrukları uzadı! Vali ikinci dalga için uyardı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...