Tgrt Haber
18 Haziran 2021 09:27

THY ikram hizmetine yeniden başladı

Türk Hava Yolları (THY), yurt dışı seferlerde Kovid-19 salgını sebebiyle geçici olarak kaldırılan ikram hizmetlerine bugün yeniden başladı.

THY ikram hizmetine yeniden başladı
THY,,UÇAK,,SEFER,,İKRAM,,YEMEK,

Vaka sayılarının düşmesiyle birlikte koronavirüs salgınının sebep olduğu olumsuzluklardan biri daha ortadan kalkıyor. Dünya çapında aşılama oranının hızla artması ve ülkelerde normalleşme adımlarının hızlandırılması sonrası ara verilen uygulamalar yeniden devreye koyuluyor. O uygulamalardan biri de uçuşlardaki ikram hizmeti.

Türk Hava Yolları (THY), geçen sene Kovid-19 salgını yüzünden geçici süreyle durdurulan yurt dışı seyahatlerindeki ikram hizmetine bugün yeniden başladı. 

"İKRAMLARI ÖZLEDİNİZ DEĞİL Mİ?"

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, Twitter hesabından konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

Yolcuları sevindiren haber THY Genel Müdürü Bilal Ekşi'den geldi. Ekşi, sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu:

"Uçakta ikramları özlediniz değil mi? Dünya genelinde aşılanan insan sayısının artması, yurt dışı rotalardaki uygulamalar ve en önemlisi sizin taleplerinizi dikkate alarak 18 Haziran'dan itibaren tüm yurt dışı uçuşlarında ikram vermeye başlıyoruz. Konfor ve emniyet ile.."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...