Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Eylül 2021 23:49

Tıp öğrencisi kaçırıldı bir haftadır ses yok

Cuma namazına gitmek için evden ayrılan Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Filistinli Muhammed’den 7 gündür haber alınamıyor.

Tıp öğrencisi kaçırıldı bir haftadır ses yok
Konya,Tıp fakültesi,Kayıp

Konya'da cuma namazına gitmek için evden ayrılan Filistin uyruklu Muhammed Salhab’tan 7 gündür haber alınamıyor.Muhammed’in eve dönmediğini gören arkadaşları gidebileceği yerleri aradı ancak herhangi bir sonuca varamadı. Polise giderek kayıp ihbarında bulunan arkadaşları, Muhammed’in şehir dışına çıkmadığını öğrendi. Arkadaşları, Muhammed Salhab’ı görenlerden ve yetkililerden yardım istedi.

KAÇIRILDIĞI İDDİASI

Yakın arkadaşları, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi 6. sınıf öğrencisi Filistin uyruklu Muhammed Salhab’ın kaçırıldığına dair delillere ulaşıldığını öne sürdü. Arkadaşlarının iddiasına göre; Cuma namazına giderken Salhab’ın yanında bir minibüs durdu. İçinden inen bir grup zorla onu araca bindirip uzaklaştı. Güvenlik güçleri söz konusu ana dair güvenlik kamerası görüntüleriyle görgü tanıklarına ulaştı. Ayrıca İstanbul’daki Filistinli üst düzey yetkililer de konuyu yakından takip ediyor.

BABASI YARDIM İSTEDİ

Muhammed Salhab’ın Filistin’de bulunan babası, bir video yayınladı. İmad Salhab, konuşmasında, “Ben 3 Eylül Cuma günü sevdiğimiz Türkiye topraklarında Mevlana şehri Konya'da kaybolan Muhammed Salhab'ın babasıyım. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Türkiye Cumhuriyeti yetkililerini kanım, ciğerim çocuğumu bulmaya çağırıyorum. Çocuğumuzla iletişimimiz kesildiğinden beri onu aramada Türk yetkililerine yardımcı olmak için Türkiye'ye gelmeye çalışıyorum fakat korona kısıtlamaları bunu her defasında engelledi. Biz Türk Devletinin çocuğumuza ulaşacağına inanıyoruz. Bunun da en kısa zamanda olacağına inanıyoruz inşallah.” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...