Tgrt Haber
22 Temmuz 2021 20:24

Son dakika: Kurbanlığın arkasından gidip kaybolan tıp öğrencisi Onur Eker ölü bulundu

Son dakika haberi: Ankara’nın Pursaklar ilçesinde bayramın birinci günü kaybolan tıp fakültesi öğrencisi Onur Eker, ölü olarak bulundu.

Son dakika: Kurbanlığın arkasından gidip kaybolan tıp öğrencisi Onur Eker ölü bulundu
Son dakika,onur eker,,ankara,

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Onur Eker, kaçan kurbanlık koyunu yakalamak isterken kayboldu. Ailesi tarafından 20 yaşındaki tıp öğrencisinin bulunması için polis ve jandarmaya haber verilmiş, olay yerine çok sayıda arama kurtarma ekibi sevk edildi.

ÖLÜ BULUNDU

Havadan helikopter destekli, termal kamera ve drone'nin da kullanıldığı arama kurtarma çalışmalarına çok sayıda ekip ile devam edilirken acı haber geldi. Tıp fakültesi öğrencisi Onur Eker ölü olarak bulundu.

ONUR EKER'İN SON GÖRÜNTÜLERİ

Kayıp tıp öğrencisinin son görüntüleri ortaya çıkmıştı. Bir evin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerinde Eker’in yürümekten yorgun olduğu ve havanında sıcak olması nedeniyle yürüyemediği görülmüştü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...