Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Eylül 2019 10:32

Tır şoförünün hayali gerçek oldu

Hatay’da tır şoförü olan damat, hayalini gerçekleştirerek gelini almaya tırıyla gitti.

Tır şoförünün hayali gerçek oldu
Tır şoförü,,düğün arabası,

Hatay'ın Antakya ilçesinde yaşayan tır şoförü Murat Günal’ın ‘tırdan gelin arabası’ hayali gerçek oldu.

Tırının dorsesini çıkartarak renkli şeritlerle süsleyen damat, kuafördeki gelini almak için tırının başına geçti. Damadı tırın başında görenler şaşkınlıklarını gizleyemezken, gelin Elif Tümkaya gelin arabası olarak süslenen tıra bindi. Çift, ellerinde meşalelerle süslenen tır ile şehir turu attı.

Tır şoförünün hayali gerçek oldu

Gelin arabası yerine çok sevdiği tırıyla gelini almaya gitmeyi hayal ettiğini söyleyen Murat Günal, hayalini gerçekleştirdiği için mutlu olduğunu belirtti. Günal, “Benim hayalimdi tırımı süsleyip gelin arabası yapmak ve hayalimi gerçekleştirdim. Hayat arkadaşıma da bunu teklif ettiğimde sağ olsun o da beni kırmayıp kabul etti. Biraz farklı olsun istedik. Bu farkındalığımızı da tüm herkese göstermiş olduk” dedi.

Tır şoförünün hayali gerçek oldu

Gelin Elif Tümkaya ise, “İlk duyduğumda çok şaşırdım, farklı bir tepki ile karşılamıştım. Ama daha sonrasında farklı olabileceğini düşündüğümüz için ben de onayladım” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...