Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Aralık 2021 21:40

Tırın altına giren otomobil kağıt gibi ezildi: 3 ölü

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde seyir halindeki otomobil, yol kenarında park halinde bulunan tıra arkadan ok gibi saplandı. Kağıt gibi ezilen otomobilin sürücüsü ve 2 yolcunun cansız bedenleri ekipler tarafından güçlükle çıkarıldı. Feci kazada, 18 yaşındaki sürücünün ehliyetini 1 ay önce aldığı ortaya çıktı.

Tırın altına giren otomobil kağıt gibi ezildi: 3 ölü
Kocaeli,İzmit,trafik kazası,otomobil,kamyon

Kocaeli'de seyir halindeki otomobil, park halindeki tıra arkadan ok gibi saplandı. Çarpışmanın şiddetiyle tırın arkasında sıkışan otomobilde bulunan 3 kişi hayatını kaybetti. Tıra arkadan çarpan otomobilin 18 yaşındaki sürücüsünün ehliyetini 1 ay önce aldığı öğrenildi.

TIRIN ARKASINA SIKIŞTI

İzmit Yenişehir Mahallesi Kandıra yolu üzerinde, sürücüsü öğrenilemeyen 41 RR 510 plakalı otomobil, yol kenarında park halinde bulunan 41 AIK 568 plakalı tıra arkadan çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle otomobil tırın arkasında sıkıştı.

Tırın altına giren otomobil kağıt gibi ezildi: 3 ölü

OTOMOBİL MEZAR OLDU

Kazayı görenler 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine adrese çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekibi, otomobilde sıkışan Ahmet Macit (18), Sevban Tuna Sarı (18) ve Emirhan Tural'ı (20) sıkıştıkları yerden kurtarmak için çalışma başlattı.

İtfaiye ekiplerinin 1 buçuk saatlik müdahalesinin ardından araçtan çıkarılan yaralıların hayatını kaybettiği belirlendi. Otomobil ise çarpmanın şiddetiyle paramparça oldu. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...