Tgrt Haber
18 Temmuz 2021 12:24

TIR'ını süsleyip gelin arabası yaptı, görenler kameraya sarıldı

Zonguldak'ta yaşayan 32 yaşındaki TIR şoförü Adem İbik, kullandığı aracı süsleyip gelin arabası yaptı. Düğün salonuna TIR konvoyuyla gelen damat, "Önce arabayı, sonra eşimi sevdim" dedi.

TIR'ını süsleyip gelin arabası yaptı, görenler kameraya sarıldı
düğün,,araba,,TIR,

Zonguldak'ta TIR şoförünün aşkı görenleri şaşkına çevirdi.

YOLDAKİLER ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEDİ

32 yaşındaki Adem İbik, bir süre önce Emine Kaptan ile evlilik kararı aldı. Çift düğün hazırlıklarını sürdürürken, damat gelin arabası için sürpriz bir tercih yaptı. Kullandığı TIR'ı süsleyen Adem İbik, gelin arabası olarak bu aracı kullandı. Şoför arkadaşlarıyla TIR konvoyu oluşturan damat, gelini evinden alarak düğün salonunun yolunu tuttu. Yolda gelin arabası olarak süslenmiş TIR'ı görenler büyük şaşkınlık yaşarken pek çok kişi cep telefonlarının kamerasına sarıldı.

TIR'ını süsleyip gelin arabası yaptı, görenler kameraya sarıldı

"ÖNCE ARABAYI SONRA EŞİMİ SEVDİM"

Düğün salonuna girmeden önce açıklama yapan damat Adem İbik, "İlk önce eşimi sevdim, daha sonra eşimi sevdim. Herkes kameraya çekiyordu" ifadelerini kullandı. Gelin Emine Kaptan ise "Çok ilginçti. Herkes bize el sallıyordu. Değişik ve güzel bir duyguydu. Çok mutluyuz" şeklinde konuştu. Genç çifti bu mutlu günlerinde davetliler de yalnız bırakmadı.

İşte ortaya çıkan o ilginç görüntüler...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...