Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Ekim 2021 18:22

Törene katılmak için evden çıkmıştı! 16 yaşındaki Selda'dan haber alınamıyor

Bursa'da okulda düzenlenen Cumhuriyet Bayramı törenine katılmak için evinden ayrılan 16 yaşındaki Selda Sakin'den 2 gündür haber alınamıyor. Polise müracaat ederek, kızlarının bulunmasını yönünde yardım isteyen aile, sosyal medya hesapları üzerinden kayıp ilanı paylaştı.

Törene katılmak için evden çıkmıştı! 16 yaşındaki Selda'dan haber alınamıyor
Bursa,,Cumhuriyet Bayramı,,kayıp,,kayıp ilanı

Bursa'nın Nilüfer İlçesi Çalı Mahallesi'nde oturan 16 yaşındaki Nur Hayati Kurtcan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11.sınıf öğrencisi Selda Sakin dün sabah okulda Cumhuriyet Bayramı törenine katılmak için evinden ayrıldı.

KAYIP İLANI PAYLAŞILDI

Akşam saatlerine kadar eve gelmeyen Sakin'i merak eden yakınları cep telefonundan aramalarına rağmen ulaşamadı. Evine geri dönmeyen genç kızın ailesi polise müracaatta bulunarak, kızlarının bulunmasını yönünde yardım isterken sosyal medya hesapları üzerinden kayıp ilanı paylaşıldı.

1.60 boy, 50 kilo üzerinde siyah sweet ve pantolon bulunduğu bildirilen kayıp Sakin'i görenlerin insaniyet namına 0535 869 55 67, 0538 260 43 58 ve 155 Polis İmdat hattını arayarak bilgilendirme yapılması istendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...