Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Haziran 2019 20:09

Trabzon'daki selde kaybolan 1 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı

Trabzon'un Araklı ilçesinde meydana gelen sel felaketinde kaybolan 3 kişiden 1'inin daha cansız bedenine ulaşıldı. Sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 8'e yükselirken, kayıp olan 2 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.

Trabzon'daki selde kaybolan 1 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı
trabazon,,araklı,,sel,

Çamlıktepe ve Yeşilyurt mahallelerinde 18 Haziran Salı günü öğle saatlerinde başlayan ve etkisini artıran şiddetli yağış sonucu oluşan sel ve heyelanın ardından yürütülen arama çalışmalarının altıncı gününde, bir erkek cesedi daha bulundu.

Mahallelerin altından geçen dere yatağı yanında bulunan cesetle birlikte ölü sayısı 8'e yükseldi.

Kayıp 2 kişinin bulunması için JAK timlerinin yanı sıra Trabzon ve Samsun AFAD, Jandarma, Sahil Güvenlik, Rize-Artvin Deniz Polisi, UMKE, AKUT, Türk Kızılay, 112 Acil, Trabzon Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, TİSKİ ve Fen İşleri Müdürlüğü, Araklı Belediyesi, DSİ ve Karayolları 10. Bölge Müdürlüğünden toplam 343 personel çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmalara, iş makinelerinin yanı sıra 2 helikopter ve bir kadavra köpeği katılıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...