Tgrt Haber
12 Ocak 2022 18:56

Trafik magandası İETT şoförüne saldırıp tabancayla tehdit etti

İstanbul’da yol verme meselesi yüzünden çıkan tartışmada İETT aracının önünü kesen trafik magandası, tabancayla tehdit ettiği şoföre küfürler savurup saldırdı.

Trafik magandası İETT şoförüne saldırıp tabancayla tehdit etti
iett,,şoför,,tehdit,

İstanbul’un Eyüpsultan ilçesinde meydana gelen olayda İETT şoförü ile otomobil sürücüsü arasında trafikte yol verme meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönerken otomobil sürücüsü İETT şoförünün önünü keserek elindeki tabanca ile şoföre tehdit savurup aşağıya indirdi.

İETT ŞOFÖRÜNE DEHŞETİ YAŞATTI

Trafik magandası küfürler savurup tokat attığı sürücüye dehşeti yaşattı. Olayı gören vatandaşlar elinde tabanca olan şahsı ikna etmek için uzun süre uğraştı. Bir süre sonra trafik magandası aracına binerek olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, İETT şoförünün ifadesini aldıktan sonra magandanın kimliğini belirleyip yakalamak için çalışma başlattı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...