Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Ekim 2020 16:12

Traktör ikiye ayrıldı, baba oğul ağır yaralandı

​Sivas'ın Suşehri ilçesinde traktör ile kamyon çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasın da ortadan ikiye ayrılan traktörde bulunan baba ve oğlu ağır yaralandı.

Traktör ikiye ayrıldı, baba oğul ağır yaralandı
traktör,,yaşam,

Edinilen bilgilere göre kaza Suşehri ilçesi D-100 karayolu Aşağısarıca köyü yol ayrımı yakınlarında meydana geldi. N.D. (58) yönetimindeki 58 EN 414 plakalı traktör, D-100 karayolu Aşağısarıca yol ayrımı yakınlarında, aynı istikametten gelen S.D.(30) yönetimindeki 25 EC 1709 plakalı kamyon ile çarpıştı. Kazada çarpışmanın etkisiyle ortadan ikiye bölünen traktörde bulunan sürücü ile oğlu C.D. (31) ağır yaralandı. Kazanın bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ambulanslarla Suşehri Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların genel sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...