Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Ekim 2021 17:45

Gaziantep'te traktör ikiye bölündü: 1 ölü, 3 yaralı

Gaziantep'te traktör ile hafif ticari araç çarpıştı. Traktörün ikiye bölündüğü feci kazada bir kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı.

Gaziantep'te traktör ikiye bölündü: 1 ölü, 3 yaralı
gaziantep,,traktör,,kaza,

Gaziantep’te korkunç bir kaza meydana geldi. 

Karkamış ilçesinden Nizip'we doğru gitmekte olan hafif ticari araç ile tali yoldan gelen traktör çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle traktör iki parçaya bölünürken sürücü yola fırladı. Hafif ticari araçtaki 3 kişi ise yaralandı. Yaralılara ilk müdahale olay yerindeki vatandaşlar yaparken, ihbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri yaralıları hastaneye kaldırdı. 

YARALILARDAN BİRİ KURTARILAMADI

4 kişinin yaralandığı kazada ticari araçta bulunan Saadet Can, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Diğer 3 yaralının tedavisi sürerken, traktör sürücüsünün durumunun da ağır olduğu öğrenilidi.

PATLAMA SESİ

Yaralılara ilk müdahaleyi yapan vatandaşlar o anları anlattı. Kaza şahitleri, önce büyük bir patlama sesi duyduklarını, sese doğru gittiklerinde traktörün iki bölünmüş olduğunu gördüklerini, araçta bulunan yaralılara müdahale ettiklerini ve durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdiklerini anlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...