Tgrt Haber
22 Kasım 2021 18:20

Traktör kazasında karı koca hayatını kaybetti

Bolu’da, seyir halindeyken kontrolden çıkarak devrilen traktördeki 73 yaşındaki İdris Arat ve eşi Nazile Arat hayatlarını kaybetti. Anne ve babasının ölüm haberini alan kızları olay yerinde sinir krizleri geçirdi.

Traktör kazasında karı koca hayatını kaybetti
bolu,,traktör,,kaza,

Bolu'da Kındıra köyünde, İdris Arat idaresindeki 14 DV 622 plakalı traktör, köy içinde kontrolden çıkarak devrildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, sürücü ile eşi Nazile Arat'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

TRAKTÖR YAN DEVRİLDİ

Bugün saat 16.00 sıralarında merkeze bağlı Kındıra köyünde, İdris Arat idaresindeki 14 DV 622 plakalı traktör seyir halindeyken kontrolden çıkarak takla attı. Takla atan traktör yol üzerinde bulunan bir evin duvarına çarptıktan yan devrilerek durabildi. Traktörün devrildiğini ve 2 kişinin hareketsiz halde traktörün yanında yattığını gören vatandaşlar durumu 112 Sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi.

SÜRÜCÜ VE EŞİ ÖLDÜ

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptıkları incelemede traktör sürücüsü İdris Arat ve yanında bulunan eşi Nazile Arat’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Arat çiftinin cenazeleri Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi morguna kaldırıldı.

Traktör kazasında karı koca hayatını kaybetti
Çift yan yana can verdi

KIZLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Anne ve babasının hayatını kaybettiği yere gelen kızları sinir krizleri geçirdi. Uzun süre gözyaşı döken kadın, vatandaşlar tarafından güçlükle sakinleştirildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...