Tgrt Haber
28 Ocak 2022 19:50

Traktör kazasında ölen genç çift son yolculuğuna uğurlandı

Muğla'nın Yatağan ilçesinde Ertuğrul Katı idaresindeki traktör, Hacıveliler Mahallesi'nde belirlenemeyen nedenle şarampole devrildi. Haber verilmesi üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, traktörde bulunan sürücünün eşi Meliha Katı'nın hayatını kaybettiği belirledi. Yatağan Devlet Hastanesine kaldırılan Ertuğrul Katı da kurtarılamadı. Genç çiftin cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi

Traktör kazasında ölen genç çift son yolculuğuna uğurlandı
muğla,,yatağan,,traktör,

Muğla’nın Yatağan ilçesindeki traktör kazasında hayatını kaybeden genç çift sevenlerinin gözyaşları içerisinde toprağa verildi.  

TRAKTÖR DEVRİLDİ

Yatağan ilçesi Yeşilköy Mahallesinde akşam saatlerinde, Ertuğrul Katı'nın kullandığı traktör henüz bilinmeyen bir nedenle devrildi. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Traktör kazasında ölen genç çift son yolculuğuna uğurlandı

Sağlık ekipleri traktörde yolcu olarak bulunan Meliha Katı'nın olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit ederken, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ertuğrul Katı ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

TOPRAĞA VERİLDİ

Dün tüm ilçeyi üzüntüye boğan genç çiftin cenazeleri bugün Yeşilköy’de Belediye Sosyal Tesisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Yeşilköy Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Traktör kazasında ölen genç çift son yolculuğuna uğurlandı
Meliha Katı-Ertuğrul Katı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...