Tgrt Haber
06 Nisan 2021 21:20

Traktör sürücüsüyle nehre düştü

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde arkasında taşıdığı römorkun kopması sonucu kontrolden çıkarak, Büyük Menderes Nehri’ne düşen traktörün sürücüsü ağır yaralandı.

Traktör sürücüsüyle nehre düştü
Büyük Menderes Nehri,Afyonkarahisar,Dinar,traktör

Dinar ilçesi İtfaiye Mahallesi'nde, Arkın Adlım (47) römorkundaki moloz ve hafriyat ile 03 F 1784 plakalı traktör ile ilerlediği sırada römorkun bir anda yerinde kopmasından dolayı kontrolden çıktı. Savrulan traktör sürücüsü ile birlikte Büyük Menderes Nehri’nin taşkın koruma duvarını aşarak nehre düştü.

Olayı görenlerin haber vermesi ile bölgeye polis, 112 Acil servis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler ağır yaralanan Adlım’ı ambulans ile Dinar Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Adlım’ın durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Kaza sonrası bölgeye gelen itfaiye ekipleri ise nehre düşen traktörü iş makinesine bağlayarak çıkarırken, polis tarafından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...