Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Eylül 2021 12:54

77 yaşındaki adam trenin biçtiği otomobilden sağ çıktı

Manisa'da bir yolcu treni, hemzemin geçitten geçmekte olan otomobile çarptı. Kazada 300 metre sürüklenen araç kullanılamaz hale gelirken 77 yaşındaki sürücü Osman Dilek, hafif yaralı olarak kurtuldu.

77 yaşındaki adam trenin biçtiği otomobilden sağ çıktı
manisa,,tren,,otomobil,

Manisa'da hemzemin geçitten geçmek isteyen otomobile yolcu treni çarptı. Arabanın kullanılamaz hale geldiği kazada sürücü sağ kurtuldu.

Ankara-İzmir seferini yapan yolcu treni, Manisa’nın Şehzadeler ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi mevkiinde hemzemin geçitte, 77 yaşındaki Osman Dilek idaresindeki 45 AV 717 plakalı Renault marka otomobile çarptı.

HURDAYA DÖNEN ARAÇTA SIKIŞTI

Trenin çarpması sonucu yaklaşık 300 metre sürüklenen araçta sıkışan Dilek, olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri tarafından bulunduğu yerden çıkarıldı. Yaralanan sürücü, 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Manisa Şehir Hastanesine kaldırıldı.

77 yaşındaki adam trenin biçtiği otomobilden sağ çıktı

BARİYERLER KAPALIYDI 

Kaza nedeniyle bir süreliğine kapanan demiryolu, otomobilin olay yerinden çekilmesinin ardından ulaşıma açıldı. Öte yandan, kazayı gören bir vatandaş, tren geldiği sırada bariyerlerin kapalı olduğunu, aracın buna rağmen geçtiğini ifade ederek, kazanın meydana geldiğini söyledi. Vatandaş, kaza sonrası araçtan çıkarılan yaralının sağlık durumunun da gördüğü kadarıyla iyi olduğunu belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...