Tgrt Haber
08 Ağustos 2021 17:53

Türbe ziyareti dönüşü feci kaza: 8 ölü

İzmir’in Bergama ve Kınık ilçesinden İzmir'in Kemalpaşa ilçesindeki Hamza Baba Türbesi'ni ziyarete gelenleri taşıyan minibüs, dönüş yolunda uçuruma yuvarlandı. Araç burun üstü çakılırken, 2'si çocuk 8 kişi öldü.

Türbe ziyareti dönüşü feci kaza: 8 ölü
İzmir,trafik kazası

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde Hamza Baba Türbesi'ni ziyaret edenleri taşıyan 35 L 1610 plakalı minibüs, İzmir'e dönüş yolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu uçuruma burun üstü çakıldı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine İzmir İtfaiyesi'nden iki kurtarma aracı, iki AKS aracı, dört de arazöz yönlendirildi.

ÖLÜ SAYISI 8'E YÜKSELDİ

İlk belirlemelere göre 2'si çocuk olmak üzere 6 kişinin öldüğü, 11 kişinin de yaralandığı kazada, ölü sayısı 8'e yükseldi. Yaralıların tedavileri Manisa'nın Turgutlu ilçesinde sürüyor. Twitter hesabından açıklama yapan İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, "Maalesef bu kazada vefat eden vatandaşlarımızın sayısı 8’e çıkmıştır. Tekrar ölenlere Allah’tan rahmet yakınlarına sabır ve metanet diliyorum" yazdı.

Türbe ziyareti dönüşü feci kaza: 8 ölü

Öte yandan, aynı türbeyi ziyaret eden ancak farklı araca binen bazı vatandaşlar da olayı duymaları üzerine olay yerine geldi. Vatandaşlar, kaza geçiren kişilerle gün boyu birlikte olduklarını ve kendilerinden önce türbeden ayrıldıklarını belirtti.

Türbe ziyareti dönüşü feci kaza: 8 ölü

EDREMİT'TE KATLİAM GİBİ KAZA!

Bugün saat 04.40 sıralarında Balıkesir OSB Çevre Yolunda Edremit istikametine doğru seyir halinde olan bir yolcu otobüsünün yoldan çıkarak takla atması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 11 kişi kaza yerinde, 4 kişi de yaralı olarak kaldırıldığı hastanede olmak üzere 15 kişi hayatını kaybetmiş, 17 kişi de yaralanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...