Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Eylül 2021 20:44

Turizm otobüsü karşı şeride geçip iş yerine girdi

Antalya'da karşı şeride geçen turizm otobüsü önce otomobile çarptı, ardından bir iş yerine girdi. Kazada otomobil ve otobüs içinde sıkışan 3 yaralı, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Turizm otobüsü karşı şeride geçip iş yerine girdi
Kaza,,antalya,

Antalya’nın Kepez ilçesinde meydana gelen kazada havalimanı güzergahına plakalı turizm otobüsüyle seyir halinde bulunan 45 yaşındaki Uğur Efe, henüz belirlenemeyen bir nedenle aracının direksiyon hakimiyetini kaybetti.  Kontrolden çıkan araç, refüjü aşıp karşı şeride geçerek, Hande Aykurt yönetimindeki otomobile çarptı. Otomobil çarpmanın etkisiyle savrularak refüje çıktı. Otobüs ise büyük bir hızla yol kenarındaki işletmelere zarar verdikten sonra, oto tamirhanesine girerek durabildi. 

KADININ FERYATLARI YÜREKLERİ DAĞLADI

Kazayı görenler durumu ekiplere bildirdi. İhbarla bölgeye çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Otobüsün iş yerinin duvara çarpmasıyla sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Yaralı sürücü Efe, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Refüje çıkan otomobilin içinde sıkışan yolcu Sevgi Ekmekçi ve sürücü Hande Aykurt için ekipler seferber oldu. Otomobilin parçalarının kesilmesinin ardından sıkıştığı yerden çıkartılan Hande Aykurt, ”Ayağım ayağım kaldı’ diyerek feryat etti. Ekiplerin çabası sonucu çıkartılan iki yaralı ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kazayı duyan Aykurt’un yakınları büyük panik yaşadı. Kaza sonrası bölge savaş alanına dönerken, meraklı kalabalık ekiplere zor anlar yaşattı. Gazi Bulvarı’ndan üniversite yönüne uzun araç kuyrukları oluştu. 3 İşletmede oluşan maddi zararın yanı sıra, oto tamirhane içindeki 3 araç da hasar gördü. Savaş alanını andıran bölgedeki cam kırıkları ve ağaç dallarını polis ekipleri süpürdü. Otobüs ve otomobil çekici yardımıyla kaldırılırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Turizm otobüsü karşı şeride geçip iş yerine girdi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...