Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Ağustos 2021 00:00

Tuvalette ölü bulunan gencin çantasından çakmak gazı kutusu çıktı

Muğla'da 24 yaşındaki bir genç, umumi tuvalette ölü bulundu. Gencin çantasında bulunan kutu ise ölüm sebebini ortaya çıkardı.

Tuvalette ölü bulunan gencin çantasından çakmak gazı kutusu çıktı
ölüm,muğla,çakmak gazı

Muğla’da tuvalette cansız bedeni bulunan gencin ölümüyle ilgili şaşkına çeviren bir ayrıntı ortaya çıktı.

Ortaca ilçesine bağlı Dalyan Mahallesi'ndeki umumi tuvalete giren vatandaşlar, yerde hareketsiz yatan bir erkekle karşılaştı.  Gencin kendine gelmemesi üzerine polis ve sağlık ekiplerine ihbar edildi. Olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edilirken, öldüğü anlaşılan kişinin 24 yaşındaki Ege Bölükbaş olduğu tespit edildi.

ÖLMEDEN ÖNCE ÇAKMAK GAZI ÇEKMİŞ!

Bölükbaş’ın sırt çantasında çok sayıda çakmak gazı kutusu bulunduğu, ayrıca tuvalette kullanılmış çakmaz gazı kutusunun da olduğu öğrenildi. Ege Bölükbaş’ın ölmeden önce tuvalette bir kişiyle beraber çakmak gazı çektiği belirtiliyor.

24 yaşındaki gencin cesedi ilk incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin tespiti için Muğla Adli Tıp kurumuna gönderilirken, ekipler olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...