Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Haziran 2020 16:34

Ücretsiz bal ve süt akınca, vatandaş birbirleriyle yarıştı

Sakarya'da çeşmelerden ücretsiz bal ve süt akınca, vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Metrelerce kuyruk oluşturan vatandaşlar süt ve bal dağıtımı esnasında ürünleri alabilmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

Ücretsiz bal ve süt akınca, vatandaş birbirleriyle yarıştı
Sakarya,çeşme,bal,süt

Hayırseverlerin desteği ile başlatılan ve ihtiyacı olan vatandaşlara her Cuma Namazı sonrasında süt ve bal dağıtımı projesi bugün Cuma Namazı sonrasında başladı.

Şemsiyeli Park'ta gerçekleşen açılışa; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konuşmaların ve duaların ardından kurdele kesimi sonrasında Bal54’ün açılışı gerçekleşti. Açılışın ardından çeşmelerden akmaya başlayan süt ve balın dağıtımı görevlilerce yapıldı.

Metrelerce kuyruk oluşturan vatandaşlar ekipler tarafından sosyal mesafe konusunda uyarılmasına rağmen ücretsiz bal ve sütü alabilmek için birbirleriyle yarıştı.

Çeşme önünde oluşan kuyruk:

Ücretsiz bal ve süt akınca, vatandaş birbirleriyle yarıştıÜcretsiz bal ve süt akınca, vatandaş birbirleriyle yarıştıÜcretsiz bal ve süt akınca, vatandaş birbirleriyle yarıştı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...