Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Eylül 2019 21:45

Uçuruma düşmekten ağaç kurtardı

Tokat’ta Kızıliniş mevkisinde kontrolden çıkan ve virajı alamayan kamyonet uçuruma yuvarlanmaktan ağaca çarparak kurtuldu. Kazada kamyonetin şoförü hafif şekilde yaralandı.

Uçuruma düşmekten ağaç kurtardı
ağaç,,trafik kazası,,uçurum,

Tokat’ta yoldan çıkan kamyonet, uçuruma yuvarlanmaktan son anda kurtuldu.

Ağaca çarparak durabildi

Edinilen bilgiye göre, Tokat-Sivas karayolunun 25’inci kilometresinde bulunan Kızıliniş mevkisinde Tokat istikametine seyreden 35 yaşındaki C.Ç. idaresindeki 58 AK 039 plakalı kamyonet bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan ve virajı alamayarak şarampole uçan kuru gıda yüklü kamyonet ağaca çarparak durabildi.

Yaralı hastaneye kaldırıldı

Kazanın diğer şoförler tarafından polise bildirilmesiyle birlikte şoförün sıkışma ihtimaline karşı kaza yerine AFAD ve İtfaiye ekipleri de yönlendirildi. Araçtan çıkarılan C.Ç. 112 ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrasında ambulansla Tokat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polisin kaza ile ilgili inceleme başlattığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...