Tgrt Haber
25 Eylül 2021 23:56

Uçurumdan yuvarlanan yaşlı adam, ormanlık alanda bulundu

Sinop'ta bir yakınını ziyaret edeceğini söyleyerek evden çıkan ancak kendisinden bir daha haber alınamayan yaşlı adam, bir gün sonra ormanlık alanda bulundu.

Uçurumdan yuvarlanan yaşlı adam, ormanlık alanda bulundu
yaşlı adam,sinop

Dün akraba ziyaretine gidip geri dönmeyen adam, bir gün sonra ortaya çıktı.

ORMANLIK ALANDA BULUNDU

Sinop'un Türkeli ilçesine bağlı Yeşiloba köyünde yaşayan Bayram Tanrıöver (71), Turhan köyünde ikamet eden bir yakınına misafirliğe gitti. Yaşlı adamın eve dönmemesinden şüphelenen yakınları, jandarma ekiplerine kayıp ihbarında bulundu. İhbar üzerine harekete geçen ekipler, son olarak Turhan köyüne gittiği öğrenilen Tanrıöver'i ormanlık bir alanda yaralı halde buldu. Şahsın uçurumdan yuvarlandığı belirlendi.

Uçurumdan yuvarlanan yaşlı adam, ormanlık alanda bulundu

SAĞLIK DURUMU İYİYE GİDİYOR

Jandarma ve köy halkının çabalarıyla ambulansa taşınan Bayram Tanrıöver, Türkeli Devlet Hastanesi'nde ilk tedavisi yapıldıktan sonra Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. 71 yaşındaki adamın sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...