Tgrt Haber
28 Ocak 2020 12:39

Uçurumdan yuvarlandı, donmak üzereyken kurtarıldı

Tokat’ta Topçam Yaylasına 2 arkadaşıyla gezmek için çıkan ve dengesini kaybederek uçurumdan yuvarlanan şahıs, donmak üzereyken itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Uçurumdan yuvarlandı, donmak üzereyken kurtarıldı
Topçam Yaylası,

E.A. 2 arkadaşıyla birlikte dün gece Topçam Yaylasına gezmeye çıktı. Yaya olarak gezerken dengesini kaybeden E.A. 25 metre yükseklikten uçuruma yuvarlandı. Bir arkadaşı olay yerinde bekleyen E.A. için diğer arkadaşı yardım getirmek üzere şehre indi.

Donmak üzereyken bulundu

Sabaha karşı 04.30 sularında yardım için başvurulan itfaiye, durumu jandarma ve 112 ekiplerine de bildirdi. Olay yerine ulaşan Tokat Belediyesi İtfaiye Ekipleri, halatlar vasıtasıyla indikleri sarp uçurumun dibinde donmak üzere olan E.A.’ya ulaştı.

Yaralının sağlık durumu iyi

Güçlükle uçurumdan çıkarılan E.A. jandarma nezaretinde ve 112 ekiplerinin ilk müdahalesi sonrasında ambulansla Tokat Devlet Hastanesine kaldırıldı. E.A.’nın sağlık durumunun iyi olduğu ve taburcu edilmek üzere olduğu bilgisine ulaşılırken, jandarmanın yaşanan olayla ilgili inceleme başlattığı bilgisine ulaşıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...