Tgrt Haber
14 Ocak 2022 16:50

Ucuz ekmek satan fırıncıya suikast: 'Ekmeği kaça satıyorsun' deyip kurşunladı

Kocaeli'de vatandaşın ekonomik sorunlarına şifa olmak için ekmeği diğer fırınlardan ucuza satan bir fırıncının şoförü suikasta uğradı. Hastaneye kaldırılan şoförün tedavisi devam ederken polisler, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Ucuz ekmek satan fırıncıya suikast: 'Ekmeği kaça satıyorsun' deyip kurşunladı
fırın,,fırıncı,,ucuz ekmek,,suikast,,şoför,,kocaeli,

Kocaeli Darıca'da enflasyonun etkileri karşısında vatandaşı mağdur etmek istemeyen bir fırın, ekmekleri daha ucuza satma kararı aldı. Uyguladığı kararla müşterilerinin yüzünü güldüren fırının şoförü ise suikaste uğradı. Kimliği tespit edilemeyen şüpheli tarafından sırtından vurulan şoför tedavi altına alınırken polis ekipleri, konuya ilişkin çalışma başlattı.

"EKMEĞİ KAÇA SATIYORSUN ULAN"

Olay, sabah saatlerinde Darıca ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, fırında çalışan 36 yaşındaki Zühtü Ateş, bakkala ekmek getirdiği sırada kimliği tespit edilemeyen iki şüpheli yanına geldi. İşini yapmaya devam eden Ateş'e, "Ekmeği kaça satıyorsun ulan" diyen şüpheli tarafından tabanca ile bacağına ile ateş edildi.

Neye uğradığını şaşıran Zühtü Ateş, yaklaşık 500 metre ilerideki Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giderken, şüpheliler ise olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...