Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Eylül 2021 19:14

Elleri kelepçeli, ağzı bantlı halde bulunan Ukraynalı kadının ölümündeki sırrı film sahnesi ortaya çıkardı

Bodrum'da elleri kelepçeli, ağzı bantlı, başına ise poşet geçirilmiş halde bulunan 25 yaşındaki Ukraynalı Kristina Novytska'nın ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma sonucu genç kadının ölüm sebebi ortaya çıktı.

Elleri kelepçeli, ağzı bantlı halde bulunan Ukraynalı kadının ölümündeki sırrı film sahnesi ortaya çıkardı
intihar,muğla,turist

Muğla'nın Bodrum ilçesinde cansız bedeni bulunan 25 yaşındaki Ukraynalı Kristina Novytska’nın sır ölümü aydınlatıldı.

2 Ocak'ta kendisinden haber alınamayınca Eskiçeşme Mahallesi'ndeki evine çilingir yardımıyla giren polis ekipleri, Ukrayna uyruklu Kristina Novytska’yı elleri arkadan kelepçeli, ağzı bantlı ve kafasına poşet geçirilmiş halde ölü buldu. Yapılan ilk incelemeden sonra Adli Tıp Kurumuna gönderilen genç kadının cansız bedeni ayrıntılı incelemeye alındı.

ÖLÜM SEBEBİ ORTAYA ÇIKTI

Çevredeki güvenlik kameralarını titizlikle inceleyen emniyet, eve giren çıkanları araştırmaya başladı. Yapılan incelemeler sonucu Kristina’nın evine kimsenin girmediği, en son genç kadının eve girdiği belirlendi. Ardından evin içerisinde ve dışarısında inceleme yapan olay yeri inceleme ekibi, tüm pencerelerin demir parmaklıklı olması ve kapının içeriden kilitli olması nedeniyle genç kadının intihar ettiği kanaatine vardı. Novytska'nın evinde bulunan antidepresan ilaçlar da intihar şüphesini arttırdı. Adli tıptan gelen raporun ardından Kristina’nın intihar ettiği ortaya çıktı.

Elleri kelepçeli, ağzı bantlı halde bulunan Ukraynalı kadının ölümündeki sırrı film sahnesi ortaya çıkardı

FİLMDEKİ İNTİHAR SAHNESİNDEN ETKİLENMİŞ!

Öte yandan 25 yaşındaki Kristina'nın, başrollerini Kevin Spacey ve Kate Winslet’ın paylaştığı 'Ölüm ile Yaşam Arasında' (The Life of David Gale) adlı filmdeki intihar sahnesinden etkilendiği de düşünülüyor.

Olayın ardından Kristina’nın annesi ifadesinde kızının psikolojik sorunları olduğunu söylemişti. Kristina’nın erkek arkadaşı Murat da ifadesinde Kristina ile uzun zamandır tanıştıklarını ve psikolojik sorunları olduğunu söyledi. Delilleri değerlendiren Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı takipsizlik kararı verdi. Kararda Kristina’yı intihara teşvik eden ve azmettiren birinin tespit edilemediği de dosyaya eklendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...