Tgrt Haber
17 Ekim 2021 10:50

Ümit Karan'a dost kazığı! 1 milyon 700 bin lirayı kaptırıp savcılığa koştu

Eski milli futbolcu ve Teknik Direktör Ümit Karan, kardeşi Aykut Karan ile birlikte arkadaş kurbanı oldu. Kendilerine yüzde 50 karla para kazandıracağını söyleyen arkadaşlarına inanan kardeşler, 1 milyon 700 bin lirayı alan kişi ortadan kaybolunca soluğu savcılıkta aldı.

Ümit Karan'a dost kazığı! 1 milyon 700 bin lirayı kaptırıp savcılığa koştu
ümit karan,aykut karan,arkadaş,dolandırıcılık

Teknik Direktör ve eski futbolcu Ümit Karan, kardeşi Aykut Karan ile birlikte arkadaş tuzağına düştü. Yüzde elli karla oara kazanabielceklerini söyleyen bir arkadaşlarına 1 milyon 700 bin lira para veren kardeşler, Ender S.'nin ortadan kaybolmasının ardından savcılığa giderek şikayetçi oldu.

Ümit Karan ve kardeşi Aykut Karan, Ender S. isimli kişiyle arkadaşlık kurmalarının ardından hayatlarının şokunu yaşadılar.

Geçtiğimiz yıllarda komisyonculuk işine başladığını öne süren Ender S., Karan kardeşlerin yatırım yapması halinde yüzde elli kazanç sağlayabileceklerini belirterek akıllarını çeldi.

AYLAR GEÇTİ, ANAPARA AZALDI

Sabah'ın haberine göre, arkadaşının bu sözlerine inanan kardeşler, toplamda 1 milyon 700 bin liralık bir ödeme yaptı. Ödeme yaptıktan sonra iki kardeş, çevresindeki diğer arkadaşlarının da çeşitli miktarda para yatırdığını öğrendi.

Aradan aylar geçmesine rağmen Ender S., yatırımdan kâr elde ettiremediği gibi bir de anaparanın azaldığını söyledi.

TOPLAM 7 KİŞİYİ DOLANDIRMIŞ

Karan kardeşler ve diğer arkadaşlarına paralarını iade edeceğini söyleyen Ender S., ortadan kayboldu. Dolandırıldığını anlayan Karan kardeşler, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Savcılık, ünlü teknik direktör ve kardeşinin yanı sıra toplamda 7 kişinin mağdur olduğunu belirledi.

TAKİPSİZLİK KARARINA İTİRAZ

Savcılık, olayın hukuki itilaf olduğunu belirterek soruşturmayı takipsizlik kararıyla sonuçlandırdı. Karan, takipsizlik kararına itiraz etti.

İstanbul Sulh Ceza Hâkimliği ünlü futbolcunun itiraz kararını kabul ederken soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...