Tgrt Haber
15 Aralık 2019 17:00

Ümraniye’de feci kaza: 1'i bebek 5 yaralı

Ümraniye’de sürücüsünün kontrolünü kaybettiği araç önce direğe sonra park halindeki dört araca çarptı. Kazada 1'i bebek 5 kişi yaralandı.

Ümraniye’de feci kaza: 1'i bebek 5 yaralı
Ümraniye,trafik kazası

İnkilap Mahallesi Küçüksu Caddesi üzerinde saat 15.30 sıralarında, Fatih Ö. idaresindeki 34 JD 4452 araç ilk önce direğe çarptı. Hızını alamayan otomobil cadde üzerinde park halindeki 4 araca daha çarparak durdu.

Yaralılar hastaneye kaldırıldı

Çarpmanın etkisiyle şoför Fatih Ö. ile 3 kişi araç içerisinde yaralandı. Yaralanan 1'i bebek 5 kişi, 112 acil sağlık ekiplerince hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri olay yerinde emniyet şeridi çekerek güvenlik önlemi aldı.

Ümraniye’de feci kaza: 1'i bebek 5 yaralı

Araç sahipleri şaşkınlık yaşadı

Kaza sonrası park halindeki aracın içerisinde yaralanan 1 bebek ile 1 kişinin yakınları panik yaşadı. AVM’ye gezmeye gelen araç sahipleri ise kazayı görünce şaşkınlık yaşadı.

Ümraniye’de feci kaza: 1'i bebek 5 yaralı

"Ortalık doz duman oldu"

Park halindeki arabası kazaya karışan Havva Durukan, “Eşimle beraber alışveriş merkezine çocuğumuzu eğlendirmeye getirmiştik. Geldiğimizde böyleydi” diye konuştu.

Ümraniye’de feci kaza: 1'i bebek 5 yaralı

Kazayı evinin penceresinden gören Esra Yılmaz, "Yarım saat önce kamyon devrilir gibi bir ses çıktı. Hemen cama koştum arka arkaya 4 tane birbirine girmişti. Ortalık toz duman oldu. Arabadan bir bebek çıkardılar yaralıydı. Arabadan çıkan birinin ağzı kapalıydı panik yaşandı arabadan bir kişi çıkarmaya çalıştılar” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...