Tgrt Haber
27 Temmuz 2021 14:51

Üniversite sınav sonucunu göremeden hayatını kaybetti

Antalya’da traktör ile motosikletin çarpışması sonucu 19 yaşındaki sürücü hastanede hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Onur Yılmaz’ın üniversite sonucunu beklediği öğrenildi.

Üniversite sınav sonucunu göremeden hayatını kaybetti
Antalya,traktör,kaza,

Antalya’nın Elmalı ilçesinde meydana gelen olayda Onur Yılmaz (motosikletiyle seyir halindeyken, farları sönük olduğu iddia edilen traktörle çarpıştı. Kaza sonrası traktör sürücüsü olay yerinden kaçarken, ağır yaralı olan Yılmaz, hastaneye sevk edildi. Yılmaz yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Cenazeyi morgdan almaya gelen baba Nazmi Yılmaz'ın oldukça üzüntülü olduğu görüldü. 

ACILI BABA: HAYALLERİ BÜYÜKTÜ

Oğlunun Fen Lisesi Mezunu olduğunu ve en son üniversite sınavına girdiğini belirten Yılmaz, “Hayalleri büyüktü. En düşük ihtimalle makine mühendisi olmayı düşünüyordu” dedi. Traktör sürücüsünün bulunmasını da isteyen Yılmaz, “Hiçbir ışığı olmadan yola çıkmış. Çocuğuma çarpmış, bilincini yitirmiş ve sürücü kaçmış. Traktör sürücüsünün bulunmasını istiyorum” ifadelerini kullandı. Jandarma ekipleri ise kaza yerinden kaçan traktör sürücüsünün yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Üniversite sınav sonucunu göremeden hayatını kaybetti

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...