Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Ekim 2020 12:19

Ünlü Kaş Tasarımcısı Sevim Alan eğitim programını açıkladı

Ünlü Kaş Tasarımcısı Sevim Alan’dan müjdeli haber var! Takipçilerine Kaş tasarım kurslarının başlayacağını duyuran Alan, başarılarını ve tecrübelerini paylaşacak. Alan, “Bu eğitimi alanlar gerçekten başarılı işlere imza atacak” açıklamasında bulundu.

Ünlü Kaş Tasarımcısı Sevim Alan eğitim programını açıkladı
Ünlü Kaş Tasarımcısı,,Sevim Alan ,

Ünlü Kaş Tasarımcısı Sevim Alan’dan müjdeli haber var! Takipçilerine  Kaş tasarım kurslarının başlayacağını duyuran Alan, başarılarını ve tecrübelerini paylaşacak. Alan, “Bu eğitimi alanlar gerçekten başarılı işlere imza atacak” açıklamasında bulundu. 

Sevim Alan Kaş Eğitimleri Başlıyor 

Kaş tasarımında bir marka haline gelen Sevim Alan, başarılı işlere imza atmaya devam ediyor. Türkiye’nin Pablo Picasso’su olmaya aday olan Alan, yaptığı operasyonlarla adeta bir sanat eseri ortaya çıkarıyor. Alan, “Bu başarılı çalışmalarımı, mesleğe yeni başlayacak kişiler ile paylaşmak istiyorum. Herkes iyi kaş tasarımı nasıl yapılır öğrenecek” ifadelerini kullandı. “Eğitimlerimize Nişantaşı şubemiz açıldıktan sonra başlayacağız. Eğitimler kapsamında, kaş, tırnak ve kirpik eğitimlerini vermeyi düşünüyoruz” diyen Alan, “Kursiyerlerimizin, bizlerden eğitim aldıktan sonra gerçekten kaş yapabiliyor olmaları adına ayrıntılı bir eğitim vermeyi planlıyoruz. Çünkü bize ulaşan bazı kişilerden bu şekilde dönüşler alıyoruz. Eğitim aldığı halde kaş tasarımı yapamayan insanlar var. O nedenle daha kapsamlı, daha iyi ve daha öğretilebilir eğitim adına programımızı geliştirmeye hızla devam ediyoruz” açıklamasında bulundu. Alan, “20 Kasım tarihinden sonra eğitim sınıflarımızı açmaya başlayacağız. Eğitimlerimizi, Ataşehir’de bulunan Kaş Sarayı şubemizde gerçekleştireceğiz” dedi. 

Ünlü Kaş Tasarımcısı Sevim Alan eğitim programını açıkladı

“Kaş Tasarımı Bir Sanattır”

Kaş tasarımı ile göz estetiği yapanlara taş çıkaran Alan, “Yaptığım iş gerçekten bir sanat. Göz estetiği yaptırmak isteyen danışanlarımız bize başvuruyorlar. Yaptığımız kaş tasarımı ile göz estetiğine gerek kalmayacak sonuçlar elde ediyoruz. Onların güzel bir görünüme kavuşmaları için tüm gerekli işlemleri, hem de hiçbir cerrahi operasyona gerek kalmadan gerçekleştiriyoruz” şeklinde konuştu.  Kaş tasarımı yapmanın yalnızca eğitim değil, aynı zamanda beceri ve yetenek de gerektirdiğini vurgulayan Alan, “Bu alanda yeteneği olan kişiler, iyi eğitimi aldıklarında başarıya ulaşabilirler” ifadelerini kullandı. Alan, “Sektörde bazen öyle işlerle karşılaşıyoruz ki bu beni gerçekten üzüyor. Herkese aynı kaş şeklini veren tasarımcılar var. Bu o kadar yanlış ki! Herkesin yüz tipine göre uygun tasarım yapmak çok önemli. Ben tasarımlarımda buna çok dikkat ediyorum.  Her danışanımın yüz ifadesine uygun, altın oran kuralı ile tasarlanmış bir kaşa sahip olmasını sağlıyorum” dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...