Tgrt Haber
31 Aralık 2021 09:21

Unutulan cüzdanın içini boşaltıp geri getirdi

İstanbul Zeytinburnu’nda bulunan bir markette kasa unutulan cüzdanı çalan bir şahıs içindeki paraları aldıktan sonra cüzdanı geri getirdi. O anlar saniye saniye iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Unutulan cüzdanın içini boşaltıp geri getirdi
Market,Hırsız,İstanbul,Zeytinburnu

İstanbul Zeytinburnu’nda bulunan bir zincir markette alışverişinin ödemesini gerçekleştiren bir müşteri cüzdanını kasada unutarak marketten ayrıldı. Daha sonrasında aldıkları ürünle kasaya gelen diğer bir müşteri, kasada unutulan cüzdanı fark etti. Aldığı ürünlerle birlikte poşete cüzdanına koyan şüpheli, marketten hızla ayrıldı.

“BİRİ CÜZDANINI DÜŞÜRMÜŞ”

Şüpheli cüzdanın içinde bulunduğu iddia edilen 450 TL’nin 55 TL’sini aldıktan sonra tekrar markete girdi. Şüpheli, market çalışanlarına “Biri cüzdanını düşürmüş” diyerek cüzdanı teslim etti. Evine dönünce cüzdanını kasada unuttuğunu fark eden Hakim Özün, zincir markete geri döndü. Cüzdanını teslim aldığında içinde bulunan paranın eksik olduğunu gören Özün, güvenlik kameralarının incelenmesini istedi. 

OLAY ANI KAMERADA

Güvenlik kameralarında bir başka müşteri tarafından cüzdanın alındığını ve bir süre sonra geri getirildiğini gördü. Yaşanan olay üzerine Özün, durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...