Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Aralık 2021 14:30

Üsküdar Belediyesi'nden öğrencilere doğalgaz faturası desteği

Üsküdar Belediyesi, üniversite öğrencilerine aylık 400 lira doğalgaz desteği verecek. Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, uygulamayı sosyal medya hesabından duyurdu ve desteğin kış boyunca devam edeceğini açıkladı.

Üsküdar Belediyesi'nden öğrencilere doğalgaz faturası desteği
Üsküdar Belediyesi,,Doğalgaz,,Öğrenci,,Fatura,

Üsküdar Belediyesi'nden üniversite öğrencilerini sevindirecek doğalgaz desteği açıklaması geldi. Belediyeden yapılan duyuruya göre, üniversite öğrencilerinin yaşadığı öğrenci evlerine aylık 400 TL doğalgaz desteği verilecek.

Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, kampanyayı bir öğrenci evini ziyareti sırasında sosyal medyadan duyurdu. Türkmen, duyurusunda bu kış boyunca, Üsküdar'da yaşayan öğrencilerin evlerindeki doğalgaz faturasının belediye tarafından karşılanacağını belirtti.

"ÖĞRENCİLERE SICACIK BİR MÜJDEMİZ VAR" DİYEREK DUYURDU

Hilmi Türkmen, "Üniversite eğitimi için İstanbul'a gelen ve Üsküdar'ımızda ikamet eden öğrencilere sıcacık bir müjdemiz var demiştim. Öğrenci evinde kalıyorsanız hemen belediyenize başvurun. Çünkü kış boyunca doğalgaz faturalarınızı biz ödeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Üsküdar Belediyesi'nden öğrencilere doğalgaz faturası desteği

KIŞ BOYUNCA AYLIK 400 TL DESTEK

Üniversite öğrencilerinin yaşadığı öğrenci evlerine aylık doğalgaz destek miktarının 400 TL olarak açıklandığı kampanyaya, İstanbul'da bir üniversitede örgün eğitime devam eden ön lisans, lisans veya yüksek lisans öğrencisi olan, ilçe sınırları içerisinde en az 3 öğrencinin ikamet ettiği bir evde kalan, normal öğrenim süresi içinde eğitimine devam eden ve İGDAŞ abonesi olan öğrenciler katılabilecek.

Kampanyadan faydalanmak isteyenler Üsküdar Belediyesi'nin internet sitesinden başvuruda bulunabilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...