Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Ekim 2018 21:18

Üsküdar Çekmeköy Metrosu Ne Zaman Açılacak? Üsküdar - Çekmeköy Metro Hattının 2. etabı Ne Zaman Açılacak?

Üsküdar Çekmeköy Metrosu ne zaman açılacak? Üsküdar - Çekmeköy metro hattının 2. etabı ne zaman açılacak? Bu sorunun cevabını Çekmeköy civarında oturan vatandaşlar merakla bekliyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Üsküdar-Çekmeköy metrosunun deneme sürüşlerinin başarıyla tamamladığını belirtti. Uysal, Üsküdar Çekmeköy Metrosunun ne zaman açılacağını açıkladı. İşte Üsküdar Çekmeköy Metrosu ne zaman açılacak? Üsküdar - Çekmeköy metro hattının 2. etabı ne zaman açılacak? sorularının cevabı...

Üsküdar Çekmeköy Metrosu Ne Zaman Açılacak? Üsküdar - Çekmeköy Metro Hattının 2. etabı Ne Zaman Açılacak?
Üsküdar Çekmeköy Metrosu ne zaman açılacak? Üsküdar - Çekmeköy metro hattının 2. etabı ne zaman açılacak?,üsküdar çekmeköy metro,mevlüt uysal,üsküdar metro,çekmeköy metro

Üsküdar Çekmeköy Metrosu ne zaman açılacak? Üsküdar - Çekmeköy metro hattının 2. etabı ne zaman açılacak? Üsküdar-Çekmeköy Metrosu vatandaşlar tarafından merakla bekleniyor.  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal Üsküdar Çekmeköy Metrosu ne zaman açılacak? Üsküdar - Çekmeköy metro hattının 2. etabı ne zaman açılacak? sorularıyla ilgili flaş bir açıklamada bulşundu. Katıldığı bir canlı yayında Üsküdar Çekmeköy Metrosu ile ilgili açıklamalarda bulunan Mevlüt Uysal müjdeli haberi verdi. Uysal Üsküdar Çekmeköy Metrosunun açılacağı tarihi açıkladı. Detaylar haberimizde...

Üsküdar Çekmeköy Metrosu Ne Zaman Açılacak? Üsküdar - Çekmeköy Metro Hattının 2. etabı Ne Zaman Açılacak?

"BÜTÇEMİZİN BÜYÜK BÖLÜMÜNÜ ULAŞIMA AYIRIYORUZ"

Uysal, "İstanbul'da bizi vatandaş göreve getiriyor. Vatandaş için problem olan bir şeye çözüm üretiyorsak görevimizi yapmış oluyoruz. İstanbul'da ulaşım. İstanbul gibi dünyada başka büyük bir şehir yok. İstanbul'un en büyük sorunu da trafik. Hala yapacaklarımız var. Dünyaya göre başarısız da değiliz. Bütçemizin büyük bölümünü ulaşıma ayırıyoruz" diye konuştu.

ÜSKÜDAR-ÇEKMEKÖY METROSU

Uysal, "İstanbul'da yapılan ilk sürücüsüz metro. Sadece metronun yapımı değil daha sonra sistemin yürümesi de önemli. İkinci kısım Haziran ayı sonunda açılacak demiştik. Yapımcı firma işini bitirdikten sonra deneme sürüşleri yapılıyor. Sonra da bu çalışabilir deniyor, sürücüsüz olduğu için. 3 sefer deneme sürüşleri yapıldı. En son deneme sürüşü de problemsiz şekilde yapıldı. Üsküdar-Çekmeköy metrosunun ikinci etabı en geç bu ay sonu açılmış olacak. " diye konuştu.

GERİ DÖNÜŞÜM PROJELERİ

Uysal, "Sıfır atık projesi kapsamında çalışmalar sürüyor. Vatandaşlarımızın destek vermesi lazım." dedi.

İSTANBUL'DA 'VETBÜS' PROJESİ

Sokak hayvanlarına yönelik başlatılan çalışmaya ilişkin Uysal, "Hayvanların standart yaşamlarını devam ettirmeleri için merkezler var. Vetbüs de seyyar hastane. Bir trafik kazası oldu, sokak hayvanı yaralandı. Gidiyor yerinde ameliyatla müdahalesi gerekiyorsa ameliyat ediliyor, bakımı yapılıyor. Seyyar bir hayvan hastanesidir" şeklinde konuştu. 

YAŞLILARA BAKIM HİZMETİ

Mevlüt Uysal, "153 üzerinden arayan herkes ilgili birime bağlanabilir. Her türlü şeye 153 üzerinden ulaşabilirler. Eve hizmet veriyoruz. Evin temizliği yapılıyor bir ekip tarafından. Özel kendi bakımına hizmet veriliyor. Sokakta yürümek isteyen kaldırımdan, otobüsle gitmek isteyen otobüsle hizmet istiyor, evinden çıkamayan evine hizmet bekliyor. Evinden çıkamayıp benim hizmetim ayağıma gelmeli diyenlerin de kapısını çalıp hizmeti ayağına götürmek zorundayız." dedi. 

UYSAL ADAY OLACAK MI?

Uysal, "Ben bir hedef koyarak buraya talip olmadım. Bunun en nihayetinde kararını verecek olan partimizin yetkili organları. Bana da tekrar görev verildiği taktirde bunu da en iyi yerine getiririz." diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...