Tgrt Haber
22 Haziran 2021 06:55

Üst geçitte intihar girişimi! Bekçiler son anda kurtardı

İstanbul’da bir vatandaş metrobüs üstgeçidinde intihara kalkışan vatandaşı bekçiler son anda kurtardı. O anlar kameralara yansıdı.

Üst geçitte intihar girişimi! Bekçiler son anda kurtardı
istanbul,küçükçekmece,intihar girişimi,bekçi,metrobüs

İstanbul’da bir vatandaş metrobüs üst geçidinde intihara kalkıştı. Kendini aşağı bırakan vatandaşı son anda bekçiler kurtardı.

ÜSTGEÇİTTE İNTİHAR GİRİŞİMİ

Olay akşam saatlerinde yaşandı. E-5 Karayolu Küçükçekmece metrobüs mevkiinde bir vatandaş üst geçide çıkarak intihara kalkıştı. Üst geçitteki vatandaşı gören mahalle bekçileri duruma müdahale etti. Şahıs bekçilerin ikna çabalarına kayıtsız kaldı. Bir anda kendini aşağı bıraktı. Tam o anda bir bekçi vatandaşı yakaladı ve düşmekten son anda kurtardı.

BEKÇİ VATANDAŞI ÖLÜMDE BÖYLE KURTARDI

Yaşananların ardından intihara kalkışan vatandaş ifadesi alınmak için emniyete götürüldü. Şahsın intihar girişimi ve bekçinin son anda şahsı kurtarması amatör kameralara anbean yansıdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...