Tgrt Haber
12 Şubat 2022 09:32

'Doğum günümüz var' diye okuldan alıp tecavüz etti! Sapık üvey baba tutuklandı

Bilecik'te 17 yaşındaki kız çocuğunu okuldan 'Doğum günümüz var' diyerek alan üvey baba, motosikletiyle çöplük yolundaki barakaya getirdiği genç kıza tecavüz etti. Olayın ardından cep telefonunu atarak kaçan şüpheli, 3 günlük takip sonucu yakalanarak tutuklandı.

Üvey kızını okuldan alan şüpheli, çöplük yolundaki bir barakada genç kızı istismar ettikten sonra telefonunu atarak olay yerinden kaçtı.
Üvey kızını okuldan alan şüpheli, çöplük yolundaki bir barakada genç kızı istismar ettikten sonra telefonunu atarak olay yerinden kaçtı.

Bilecik'te 17 yaşındaki lise öğrencisi E.E.'nin annesiyle evli olan 33 yaşındaki Fahrettin U., genç kızın okuldan alıp motosiklettiyle bir barakaya götürerek tecavüz etti. Perişan halde eve dönerek olayı annesine anlatan genç kızın şikayetçi olmasıyla, Fahrettin U. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KENDİ İMKANLARIYLA EVE DÖNDÜ

Bilecik'te 33 yaşındaki Fahrettin U. isimli şahıs üvey kızı 17 yaşındaki E.E.'yi okuldan öğretmenine 'Doğum günümüz var' bahanesiyle aldı. Motosikletiyle çöplük yolundaki bir barakaya götürdüğü üvey kızına tecavüz eden Fahrettin U. daha sonra kaçtı. Olay sonrası genç kız kendi imkanları ile perişan halde evine gelerek yaşanan durumu annesine anlattı.

3 GÜNLÜK TAKİPLE BAĞ EVİNDE YAKALANDI

Annesinin durumu polise haber vermesi üzerine İl Emniyet Müdürlüğü bu olayla ilgili özel bir ekip kurarken, zanlının motosikletiyle Bursa'nın Yenişehir ilçesine bağlı Köprühisar köyüne kaçtığı tespit etti. Cep telefonunun sim kartını atan ve mevsimlik orman işçisi olduğundan bölgeyi iyi tanıyan şahıs, son olarak Bilecik merkeze bağlı Beyce köyünde tespit edildi. Ekipler köydeki ormanlık alandaki 15 bağ evini kontrol edilirken, şüpheli en sonunda bağ evinde kıskıvrak yakalandı.

CEZAEVİNDEN KISA SÜRE ÖNCE ÇIKMIŞ

Polis sorgusunun ardından Bilecik Adliye Sarayı'na getirilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Şahsın kısa bir süre önce cezaevinden çıktığı ve birkaç suçtan sabıkası olduğu öğrenildi.

Öte yandan Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü basın mensuplarının görüntü almaması için zanlıyı adliyenin arka kapısından çıkararak cezaevine götürdü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...