Tgrt Haber
08 Eylül 2021 19:51

Uyuşturucu bağımlısının, annesi ve eşinden bıçaklı eylem

Balıkesir'in Edremit ilçesinde bir kadın, oğlunun uyuşturucu bağımlısı olduğunu ve kendilerine şiddet uyguladığını söyleyerek, gelinini de yanına alıp Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'nın kaidesine çıktı. Yetkililerden yardım talebinde bulunan kadın, tedavi sözü verilmesinin ardından eylemlerine son verdi.

Uyuşturucu bağımlısının, annesi ve eşinden bıçaklı eylem
Balıkesir,Edremit,uyuşturucu,eylem

Balıkesir'de uyuşturucu bağımlısı şahıstan şiddet gördükleri için isyan eden karısı ile annesi ellerine aldıkları ekmek bıçaklarıyla eylem yaptı. Zaman zaman kendilerini kesmek ile tehdit eden kadınlar polisin uzun süren ikna çabalarının ardından ellerindeki bıçakları bırakıp eylemlerine son verdi.

TEDAVİ SÖZÜ VERİLDİ

Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'nın kaidesine gelini H.S. (32) ile çıkan A.S. (60), oğlu S.S'nin kendisini ve gelinini dövdüğünü öne sürdü.

Üç çocuk babası S.S'nin tedavi merkezine götürülmesini talep eden kadınlar, aksi takdirde ellerindeki bıçaklarla kendilerine zarar vereceklerini ifade etti.

Daha sonra gelin H.S, Edremit Emniyet Müdürü Mehmet Yasin Özer ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. S.S. için tedavi sözü verilmesinin ardından kaideden inen kadınlar, İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Uyuşturucu bağımlısının, annesi ve eşinden bıçaklı eylem

KORKUYLA YAŞIYORUZ

A.S'nin kız kardeşi B.K, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeğeni S.S'nin özellikle son 3 aydır ailedeki herkese şiddet uyguladığını ileri sürerek, "Korkuyla yaşıyoruz. Ablamın istediği tek şey, çocuğunu yatırsınlar, tedavi görsün." dedi.

Uyuşturucu bağımlısının, annesi ve eşinden bıçaklı eylem

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...